Over ons

OVER ONS

Ongeveer 25 jaar geleden zijn wij begonnen met fotograferen in de hippische sport. Al snel kregen we het verzoek om hengstenhouderijen in binnen- en buitenland op de foto te zetten. Behalve de fotografie zijn wij ons tevens gaan richten op journalistieke en redactionele werkzaamheden voor dagbladen, tijdschriften en magazines, zodat wij klanten één compleet pakket kunnen bieden.

Een andere specialiteit van ons bedrijf is de woning fotografie. Wij maken foto's die nodig zijn om uw woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen bij de toekomstige koper. Dat doen wij voor makelaars maar ook voor particulieren.


​Binnenkort komen onze stockfoto's online. Heeft u een foto voor een project,  website, magazine of brochure nodig? Dan kunt u deze bij ons (tegen betaling) gebruiken.  Alle informatie kunt u binnenkort vinden onder de tab ‘stockfoto’s’.

Indien u informatie zou willen, ideeën of suggesties heeft of u wilt (vrijblijvend) een afspraak maken, neem dan telefonisch of via mail contact met ons op. Wij staan u graag te woord.


Copyright @ Heijne Fotografie All Rights Reserved