BEDRIJFSFOTOGRAFIE

IEDERE FOTO VERTELT EEN VERHAAL...


BEDRIJFSFOTOGRAFIE


Als gevolg van de Corona uitbraak en de maatregelen is het uitoefenen van het vak van fotograaf anders dan gebruikelijk. Het uitgangspunt is het veilig uitvoeren van de werkzaamheden. Daarbij gelden de maatregelen en richtlijnen vanuit de regering en het RIVM,  Sommige foto opdrachten op beurzen en tijdens evenementen zijn op dit moment niet mogelijk, maar voor andere opdrachten geldt dit natuurlijk veel minder. Voor het maken van sfeerreportages of vastleggen van uw bedrijfsprocessen, geldt dat dit in principe geen probleem hoeft te zijn zolang de richtlijnen gevolgd worden. 

Een goede indruk maken


In deze tijd van Social Media is goede foto met de juiste uitstraling belangrijker dan ooit om jouw verhaal te vertellen. Het resultaat van een foto waar je niet goed op staat of waar producten niet goed gefotografieerd zijn, is niet de indruk die je wilt maken. We laten dan ook niets aan het toeval over als het gaat om het creëren van foto's. Hoe ga ik te werk


Ik ga altijd eerst in overleg met klanten met de vraag: 'Wat wil je precies en waarvoor?'

Een productfoto vraagt immers om een andere aanpak dan een bedrijfsrapportage. Zo kan ik me goed voorbereiden en de juiste apparatuur selecteren voor het maken van de foto’s en eventuele nabewerking. Kant-en-klaar of 'gewoon'


Samen hebben we het doel van de foto bepaald. Op locatie of in mijn studio ga ik  aan de slag met het schieten van de foto's. Hierna maak ik een selectie van de mooiste foto’s. Desgewenst kan ik de foto’s  ‘gewoon’  aanleveren, maar ik kan ook het beeld met tekst en vormgeving kant-en-klaar aanleveren.  


Als fotograaf werk ik voor bedrijven, dag- en weekbladen, zorg- en onderwijsinstellingen en particulieren. Een greep uit het klantenbestand:  

    • DPG Media
    • Nationaal Militair Museum
    • Hoefslag
    • Paard & Sport
    • Diverse krantenCopyright @ Heijne Fotografie All Rights Reserved


Beelden en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd