EVENEMENTEN FOTOGRAFIE

IEDERE FOTO VERTELT EEN VERHAAL....


EVENEMENTEN FOTOGAFIEOrganiseer je een event, wedstrijd of feest dan geef je daar vaak veel geld aan uit. Je hebt catering, een locatie, licht, geluid, personeel en evt. vrijwilligers nodig. Maar bij een evenement hoort ook fotografie, je wilt de bezoekers of deelnemers een herinnering geven, iets waar je met een goed gevoel op terug kunt kijken, maar de foto's kunnen ook gebruikt worden als reclame-doeleinden, evaluatie, promotie voor het volgend evenement etc. 


Als gevolg van de Corona uitbraak en de maatregelen is het uitoefenen van het vak van fotograaf anders dan gebruikelijk. Sommige foto opdrachten op beurzen en tijdens evenementen zijn op dit moment niet mogelijk.

Voor bedrijven en particulieren


Of je nu een evenement organiseert waar veel publiek en/of deelnemers naar toe komen, of je houdt een familiefeest met een beperkt aantal mensen. Wij fotograferen ieder evenement ongeacht de omvang en maken een compleet plaatje waarbij gevoelens, gebeurtenissen, mens en dier niet worden uitgesloten. Het resultaat is een sfeerimpressie die ook aan de mensen die er niet bij waren het gevoel geeft erbij geweest te zijn. 

Binnen 24 uur online


We streven ernaar dat je de foto's (meestal) binnen 24 uur na het evenement op deze website online kan bekijken.


Natuurlijk is het ook mogelijk om deze op uw eigen website of medium te plaatsen. 
Copyright @ Heijne Fotografie All Rights Reserved


Beelden en teksten zijn auteursrechtelijk beschermd